පොල් ගාල එයට අමු මිරිස් කරල් දෙකක්,සුදු ළූණු බික් දෙකක්,රතු ළූනු ටිකක්,අබ කුඩු,ගම්මිරිස්,අබ ඇට චුට්ටක,සුදුරු ටිකක්,කහ ස්වල්පයක්,ලුනු ඇට කිහිපයක් මේ සියල්ල දමා හොඳින් කොටා ගන්න.
කොස් ටික thambunata පස්සේ වතුර ගතිය යාන්තමට තියෙද්දී පොල් මිශ්රණය දමා ගන්න.හොඳින් කලවම් කරන්න.
ළිපෙහි පොඩි වේලාවක් thembenna තියන්න.
(මැටි හට්ටියක උයන්න.එතකොට රස වැඩියි)
No comments:
Post a Comment