About Us

Friday, December 8, 2017

කෙකටිය දළු තෙම්පරාදුව

 #කෙකටිය දළු තෙම්පරාදුව#




කෙකටිය දළු මිටියක්



කෙකටිය දළු තරමක් සිහින්ව කපාගෙන සෝදා වතුර බේරා ගන්න.ළූණු,සුදු ළූනු,කරපිංචා,රම්පෙ,කුරුඳු පොත්තක් සහ තක්කාලි ගෙඩියක් සමඟ උම්බලකඩ තෙල් ස්වල්පයක් දමා තෙම්පරාදු කර ගන්න.කෑලි මිරිස් සහ ලුණු කුඩු ස්වල්පයක් එක් කර ගන්න.කපා ගත් කෙකටිය දළු ටික එයට දමා මද වේලාවක් ළිපෙහි තබා ඉවතට ගන්න.
(වර්ණය ගැන සැලකිලිමත් වෙන්න.ඒ වගේම කෑලි මිරිස් ස්වල්පයක් පමණක් එක් කරගෙන ස්වභාවික රස රැක ගන්න)

No comments:

Post a Comment