#අටු කොස් දැමූ දෙල් කොස් ඇට මාළුව#
දෙල් කොස් ඇට
හොඳින් පැසුණු දෙල් කොස් ගෙඩියක ඇට ජලයේ හොඳින් තම්බා වතුර ඉවත් කරගෙන අව්වේ දින කීපයක් හොදින් වේලා ගැනීමෙන් දෙල් අටු කොස් සාදා ගනි.භාජනයක අසුරා මාස කීපයකට පසුව උවද පිස ගතහැකිය. අටුකොස් ඇටවලින් ආහාර පිස ගැනීමට පෙර මේවා මඳ වේලාවක් වතුරේ දමා පොඟවා ගත යුතු ය.
වතුරට දමා පොඟවා ගත් දෙල් කොස් ඇට ටික වතුර අවශ්ය පමණ දමා තම්බා ගන්න.තෙම්පරාදුවක් දමා (ළූනු,සුදු ළූණු,ඉගුරු,රම්ප,කරපිංචා,කෑලි මිරිස් සහ ලුණු කුඩු දමා තෙම්පරාදුව කරන්න).එයට මිටි කිරි දිය කිරි එකට දමන්න.තම්බා ගත් දෙල් කොස් ඇට ටික මෙයට දමන්න.අමු තුනපහ,මිරිස් කුඩු,කහ ස්වල්පයක්,ලුණු කුඩු,බැදපු තුනපහ,උලු හාල් ඇට ස්වල්පයක්,කුරුඳු පොත්තක්,රම්පෙ කැබැල්ලක් දමා (සූදුරු,අබ ඇට ටිකක් තලා හොද්දට එකතු කර මද ගින්නේ උයා ගන්න.
iGaming software provider - iTanium Art
ReplyDeleteiGaming software provider. iGaming ford fusion titanium is one of the rainbow titanium leading titanium grey software providers that provide video games and casino content to the market for titanium element desktop and titanium blue